GC003370
Qui som

Som una Agència de Viatges experts en viatges a mida, amb programació pròpia i exclusiva i fem sortides especials de grups reduïts amb guia acompanyant.
  • Som un equip d'experimentats professionals.
  • Especialistes de forfaits.
  • Apassionats dels viatges i de les fotografies.
  • Guies acompanyants, la qual cosa ens permet assessorar i confeccionar millor els vostres viatges.


 

Clients

Genial APLEC 2017  Viena, Ostrava y Praga. Claudi també Genial.

--Maria Rosa--
(Circuit APLEC int - Ostrava 2017)

El principal del viatge ha sigut el grup de persones que l’hem format i la cultura del país amb la seva manera de menjar, viure, la seva espiritualitat  i en particular l’anècdota dels menjars i els “kimonos” que ha  sigut molt divertit.

--Pere Puig--
(Japó 2017)

Eslovènia s'ho val. Viatges Fent Camí, ha organitzat un magnífic viatge per aquest meravellós Païs, visitant diferents indrets i petits pobles del pla i alta muntanya. Bona organització, puntualitat, convibència amb tot el grup un 10 per en Claudi

--Marife Clos i Emili Guimerà--
(Eslovènia 2016)

Es el cuarto viaje y cada vez mejor, un gran profesional Claudi.

--Eloisa--
(Venecia 2016)

Yeahhh!!!!  Sense paraules NYC!!  un regal pel meu marit, l´il.lusió de fa moltissims anys. Gràcies Fent Camí per la teva ajuda, tan aquí, preparant viatje com quan ja eren allà. Repetirem, segurissim,Claudi moltes gracies

--Marta i Salvador--
(New York 2016)

Hem visitat Gant, Bruixes i Bruseles en molt poc temps i gràcies a la vostre bona organització. No hem pogut fer totes les vostres recomanacions. Hem hagut de prioritzar. Dels hotels...si fins i tot ens parlaven en castellà!!!.Tot perfecte.  

--Antoni Cortes--
(Bélgica )

Hem  fet un viatge a l'Argentina totalment recomanable. 

Tot el que vem visitar va respondre a les nostres expecatives i vem veure uns paisatges increïbles. El Claudi ens va preparar una programació molt encertada.

--Gilbert i Dolors.--
(Patagònia Argentina Novembre 2015)

Esto se acabo!!!!!. Ya estoy en Barcelona. Es un viaje genial y fantástico. Gracias por todo y ya quedaremos para enseñarte las fotos,aun las tengo en el mobil y hablar del viaje. Bueno ya hablamos y gracias por todo.
 

--M. Torres--
(Australia 2015)

He viatjat amb vosaltres en diverses ocasions i la veritat, tot ha estat fantàstic. Molta professionalitat, bona organització i sempre buscant la millor opció per al client. Ja estic mirant on anar aquest any.

--P. Martin--
(Xile - 2014 )

M’agradaria col·laborar-hi dient que ja he viatjat amb tu en més d’una ocasió, i que sempre he quedat molt satisfeta pels itineraris i sobretot per les recomanacions que em dones.   

--Elena M. Cembellin--
(Viatge a Brasil 2014)

Rutes
PÀGINES 1 2 3
Rutes
Pàgines 1 2 3
ISLÀNDIA AMB COTXE

Durada:   8 dies

Impressionants paisatges en aquesta terra de bullents gorgs de fang, de guèisers en erupció, de glaceres i cataractes és un autèntic lloc per a l'aventura. A les nits netes, sovint, de cop i volta, la negror del cel és interrompuda per espurnes de llum que titil·len i ballen pel firmament en verd, blanc o vermell: l'aurora boreal, tot això mereix ser descuibiertos amb tranquil·litat, al teu propi ritme.
Itineraris que recomanem:
Islàndia, mínim 8 dies

 

Demana'ns el teu pressupost de la teva ruta

 


COSTA RICA AMB COTXE

Durada:   10 dies

Costa Rica és molt més que solitàries platges de fina sorra, parcs naturals, és una destinació única que conjuga la unió entre turisme i natura. Es l'anomena la Suïssa de Centreamèrica per la seva agradable estil de vida, la seva manca d'exèrcit, el seu estable democràcia i la seva impressionant bellesa natural. Mereix ser descoberta amb tranquil·litat, al teu propi ritme.

Itineraris que recomanem:
Costa Rica, mínim 10 dies

 

Demana el teu pressupost de la teva ruta


ITALIA AMB COTXE

Durada:   A partir de 3 díes

Itàlia és un país preciós, des de les seus muntanyes fins a les seves platges cristal·lines, passant per racons amb encant que mereixen ser descobertes amb tranquil·litat, al teu propi ritme.
Itineraris que recomanem:
Toscana, mínim 8 dies
Nord d'Itàlia, mínim 5 dies
Costa d'Amalfi mínim 4 dies
Cinque Terre mínim 3 dies
Els Alps francesos mínim 4 dies
Alsàcia i Lorena, mínim 8 dies
Sud d'Itàlia, mínim 8 dies
Ancona i Apulia, mínim 8 dies

Demana'ns el teu pressupost de la teva ruta


ILLA TERCEIRA (AZORES) AMB COTXE

Durada:   8 dies

Terceira és la segona illa més poblada de les Açores. Reconstruida després d'un terratrèmol el 1980, una gran part del centre històric d'Angra figura en la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO. Les suaus ondulacions d'un paisatge verd i el triangle blanc de les típiques xemeneies.  


FRANÇA AMB COTXE

Durada:   A partir de 4 dies

França és un país amb uns paisatges, història, gastronomia, edificis i monuments que han de ser explorats i gaudits amb tranquil·litat, al teu propi ritme.
Itineraris que recomanem:
París i Vall del Loira mínim 8 dies
Normandia i Bretanya mínim 8 dies
Occitània i País Càtar mínim 5 dies
Els Alps francesos mínim 4 dies
Alsàcia i Lorena, mínim 8 dies

 

Demana el teu pressupost de la teva ruta

 


BELGICA AMB COTXE

Durada:   A partir de 3 dies

Els còmics, la cervesa i la xocolata són el preàmbul a un país que ha produït algunes obres d'art i arquitectura europea. Brussel·les acull una de les places més bella del món. Flandes, alberga moltes ciutats medievals seductores. Els castells de la francòfona i rural Valònia, tot això mereix ser descobert amb tranquil·litat, al teu propi ritme.
Itineraris que recomanem:
Brussel·les, mínim 3 dies
Flandes, mínim 4 dies
Valònia, mínim 4 dies


Demana'ns el teu pressupost de la teva ruta


Rutes
Pàgines 1 2 3