GC003370
Qui som

Som una Agència de Viatges experts en viatges a mida, amb programació pròpia i exclusiva i fem sortides especials de grups reduïts amb guia acompanyant.
  • Som un equip d'experimentats professionals.
  • Especialistes de forfaits.
  • Apassionats dels viatges i de les fotografies.
  • Guies acompanyants, la qual cosa ens permet assessorar i confeccionar millor els vostres viatges.


 

Clients

El principal del viatge ha sigut el grup de persones que l’hem format i la cultura del país amb la seva manera de menjar, viure, la seva espiritualitat  i en particular l’anècdota dels menjars i els “kimonos” que ha  sigut molt divertit.

--Pere Puig--
(Japó 2017)

Eslovènia s'ho val. Viatges Fent Camí, ha organitzat un magnífic viatge per aquest meravellós Païs, visitant diferents indrets i petits pobles del pla i alta muntanya. Bona organització, puntualitat, convibència amb tot el grup un 10 per en Claudi

--Marife Clos i Emili Guimerà--
(Eslovènia 2016)

Segons vas recomanar-me el viatge a Budapest fabulos, tot va sortir a la perfeccio, tornare a confiar de nou, fins al proper. Gracies Claudi

--Conchita --
(Budapest)

El Claudi ens a portat a fer una cervesa a la propia Pilsen a Txèquia. A la mateixa bodega directa de barril avans de embotellar. Bonisima.

--Grup Vacances--
(Praga 2016)

Es el cuarto viaje y cada vez mejor, un gran profesional Claudi.

--Eloisa--
(Venecia 2016)

Yeahhh!!!!  Sense paraules NYC!!  un regal pel meu marit, l´il.lusió de fa moltissims anys. Gràcies Fent Camí per la teva ajuda, tan aquí, preparant viatje com quan ja eren allà. Repetirem, segurissim,Claudi moltes gracies

--Marta i Salvador--
(New York 2016)

Hem visitat Gant, Bruixes i Bruseles en molt poc temps i gràcies a la vostre bona organització. No hem pogut fer totes les vostres recomanacions. Hem hagut de prioritzar. Dels hotels...si fins i tot ens parlaven en castellà!!!.Tot perfecte.  

--Antoni Cortes--
(Bélgica )

Hem  fet un viatge a l'Argentina totalment recomanable. 

Tot el que vem visitar va respondre a les nostres expecatives i vem veure uns paisatges increïbles. El Claudi ens va preparar una programació molt encertada.

--Gilbert i Dolors.--
(Patagònia Argentina Novembre 2015)

Esto se acabo!!!!!. Ya estoy en Barcelona. Es un viaje genial y fantástico. Gracias por todo y ya quedaremos para enseñarte las fotos,aun las tengo en el mobil y hablar del viaje. Bueno ya hablamos y gracias por todo.
 

--M. Torres--
(Australia 2015)

M’agradaria col·laborar-hi dient que ja he viatjat amb tu en més d’una ocasió, i que sempre he quedat molt satisfeta pels itineraris i sobretot per les recomanacions que em dones.   

--Elena M. Cembellin--
(Viatge a Brasil 2014)

Rutes
PÀGINES 1 2 3
Rutes
Pàgines 1 2 3
RUTA ISLÀNDIA

Durada:   8 dies

SELF-DRIVE - Demanar preus:  3 opcions d'hotels i 6 tipus de cotxe  Capacitat fins a 5 persones.

Sortides en dissabtes. Del 3 de Juny fins el 26 d'Agost.

 

Islàndia amb la seva gran diversitat de paisatges composta de glaceres, fonts termals, guèisers, volcans en activitat, extensos deserts de lava i sorres negres és una destinació única i irrepetible. Experimenti un veritable acostament amb la fabulosa naturalesa islandesa així com també amb la cultura d'aquest atractiu país nòrdic

 


RUTA COSTA RICA

Durada:   12 dies

Programació amb cotrxe de lloguer del 1 de Gener fins al 30 de Novembre.

Costa Rica, amb molts Parcs Naturals ja sigui de Boscos Plujosos, Nuvosos... Reserva de la Biosfera, Parcs Marins.   Tortuguero encautiva al veure les tortugues posen els ous...   Es realment el seu slogan  "Pura Vida".


RUTA TOSCANA I CINQUE TERRE

Durada:   9 dies ampliables

La Toscana és una regió de cultura, d'història i d'art. Una regió plena de monuments, de ciutats mitjanes en grandària, gegantines en esdeveniments i art però a més és una regió idíl·lica, on les aromes del camp es barregen amb els monuments, amb les restes de la història, una delizia pels amants de la història, natura, viticultura i de la fotografia.


RUTA SUD D'ITALIA I COSTA TIRRENA

Durada:   9 dies ampliables

Una ruta que ens permet contemplar la costa Adriàtica, la Jònica, la Tirrena i la Amolfitana. 

És la zona més desconeguda, i potser no sigui tan monumental com el Nord, però té també molta història i una gran bellesa. Amb uns pobles costaners i amb ídiliques platges. Un cop arribat a la Costa Amofitana, ja es més turística, però val la pena veure-la. 


RUTA VALL D'AOSTA I MONT BLANC

Durada:   8 dies ampliables

La Vall d'Aosta és la més petita de les regions italianes. Modelada per antigues glaceres i envoltada per les muntanyes entre les més grans d'Europa, Vall d'Aosta és també una regió típicament alpina, però a més trobem arquitectura romana, castells, esglésies, museus i tradicions.


RUTA ILLA TERCEIRA - AZORES

Durada:   8 dies

Terceira és la segona illa més poblada de les Açores. Reconstruida després d'un terratrèmol el 1980, una gran part del centre històric d'Angra figura en la llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO. Les suaus ondulacions d'un paisatge verd i el triangle blanc de les típiques xemeneies.  


Rutes
Pàgines 1 2 3