GC003370
Qui som

Som una Agència de Viatges experts en viatges a mida, amb programació pròpia i exclusiva i fem sortides especials de grups reduïts amb guia acompanyant.
  • Som un equip d'experimentats professionals.
  • Especialistes de forfaits.
  • Apassionats dels viatges i de les fotografies.
  • Guies acompanyants, la qual cosa ens permet assessorar i confeccionar millor els vostres viatges.


 

Clients

Genial APLEC 2017  Viena, Ostrava y Praga. Claudi també Genial.

--Maria Rosa--
(Circuit APLEC int - Ostrava 2017)

El principal del viatge ha sigut el grup de persones que l’hem format i la cultura del país amb la seva manera de menjar, viure, la seva espiritualitat  i en particular l’anècdota dels menjars i els “kimonos” que ha  sigut molt divertit.

--Pere Puig--
(Japó 2017)

Eslovènia s'ho val. Viatges Fent Camí, ha organitzat un magnífic viatge per aquest meravellós Païs, visitant diferents indrets i petits pobles del pla i alta muntanya. Bona organització, puntualitat, convibència amb tot el grup un 10 per en Claudi

--Marife Clos i Emili Guimerà--
(Eslovènia 2016)

Es el cuarto viaje y cada vez mejor, un gran profesional Claudi.

--Eloisa--
(Venecia 2016)

Yeahhh!!!!  Sense paraules NYC!!  un regal pel meu marit, l´il.lusió de fa moltissims anys. Gràcies Fent Camí per la teva ajuda, tan aquí, preparant viatje com quan ja eren allà. Repetirem, segurissim,Claudi moltes gracies

--Marta i Salvador--
(New York 2016)

Hem visitat Gant, Bruixes i Bruseles en molt poc temps i gràcies a la vostre bona organització. No hem pogut fer totes les vostres recomanacions. Hem hagut de prioritzar. Dels hotels...si fins i tot ens parlaven en castellà!!!.Tot perfecte.  

--Antoni Cortes--
(Bélgica )

Hem  fet un viatge a l'Argentina totalment recomanable. 

Tot el que vem visitar va respondre a les nostres expecatives i vem veure uns paisatges increïbles. El Claudi ens va preparar una programació molt encertada.

--Gilbert i Dolors.--
(Patagònia Argentina Novembre 2015)

Esto se acabo!!!!!. Ya estoy en Barcelona. Es un viaje genial y fantástico. Gracias por todo y ya quedaremos para enseñarte las fotos,aun las tengo en el mobil y hablar del viaje. Bueno ya hablamos y gracias por todo.
 

--M. Torres--
(Australia 2015)

He viatjat amb vosaltres en diverses ocasions i la veritat, tot ha estat fantàstic. Molta professionalitat, bona organització i sempre buscant la millor opció per al client. Ja estic mirant on anar aquest any.

--P. Martin--
(Xile - 2014 )

M’agradaria col·laborar-hi dient que ja he viatjat amb tu en més d’una ocasió, i que sempre he quedat molt satisfeta pels itineraris i sobretot per les recomanacions que em dones.   

--Elena M. Cembellin--
(Viatge a Brasil 2014)

Programació
PÀGINES 1 2
Programació
Pàgines 1 2
MYANMAR I SINGAPUR 16 AGO

Sortida:   16/08/2017
Durada:   13 dies

Circuit especial de grup reduït amb guia acompanyant.

 

Myanmar, terra de pagodes, tradicional i a la vegada surrealista. És el país més verge, autèntic i diferent del sud-est asiàtic. Es fascinant gaudir d’aquest país que en certs aspectes no ha canviat de l’època colonial britànica. Singapur, el tigre asiàtic, vibrant i sorprenent, és l’únic lloc on es troba el millor de l’Orient i l’Occident.

 


TREKKING ESLOVAQUIA 8 SEP

Sortida:   08/09/2017
Durada:   10 dies

Els Alts Tatras són un massís muntanyenc no molt gran, però que condensa tots els paisatges del seu veí Alps. Els seus cims són d’una altitud més modesta però es mantenen entre els 2000 i 2500 metres. Les valls de Mengusovská i Biela Voda, coves, els llacs de Strbske i Popradské Pleso, cascades, abruptes congostos i camins tallats a la roca … Aquest és el paisatge que vertebrarà el nostre recorregut per la part eslovaca d’aquesta cadena muntanyosa.

 

 


IRLANDA 12 SEP

Sortida:   12/09/2017
Durada:   8 dies

Irlanda, va ser batejada com la Illa Maragda, per la seva paisatge amb els seus turons, antics boscos i una costa plena de violents penya-segats. Aquest país de ha aconseguit mantenir el seu llegat celta, els vestigis d'una època medieval i un profund sentiment cristià. Castells i abadies formen part del paisatge irlandès gairebé tant com l'herba i les ovelles, que mereixen ser descobertes.
 


 

 

 


JORDÀNIA 24 SEP

Sortida:   24/09/2017
Durada:   8 dies

A més dels castells del desert, les ruïnes de Jerash, Madaba, la inquietant ciutat de Petra, el Mar Mort i Aqaba, al Mar Roig, aquesta terra també tanca bells llocs on gaudir la natura, i l'imponent desert de Wadi Rum el quin tindrem la ocasió de recórrer. Una forma diferent de conèixer aquest país i la bellesa que amaga.


ETIÒPIA HISTÒRICA 07 OCT

Sortida:   07/10/2017
Durada:   8 dies

Comencem per la capital Addis Abeba i anem al nord cap a Bahar Dar, al costat del Llac Tana, on el Nil Blau inicia el seu recorregut de 4.000 km fins al Mediterrani. L’itinerari es completa amb les visites a la ciutat imperial de Gondar i Lalibela, ciutat santa de la cristiandat etíop i famosa per les seves esglésies esculpides a la roca.


CONTRASTOS ARGENTINS 27 NOV

Sortida:   27/11/2017
Durada:   13 dies

SORTIDA AMB GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT DES DE BARCELONA  

Amb els vols directes de Barcelona a Buenos Aires, totes les visites incloses, hotels de primera y luxe. 

Un viatge espectacular, gaudint del Delta de Paranà, Terra del Foc, Glaceres i Cataractes... no us ho perdeu

 


Programació
Pàgines 1 2