GC003370
Qui som

Som una Agència de Viatges experts en viatges a mida, amb programació pròpia i exclusiva i fem sortides especials de grups reduïts amb guia acompanyant.
  • Som un equip d'experimentats professionals.
  • Especialistes de forfaits.
  • Apassionats dels viatges i de les fotografies.
  • Guies acompanyants, la qual cosa ens permet assessorar i confeccionar millor els vostres viatges.


 

Clients

Ha sigut un viatge fantàstic, molt intens, molt ben organitzat, els pocs problemes que hem tingut s'han arreglat àgilment. Els hotels, de categoria i els menjars espectaculars (vegetarià sobretot). Resumint... un viatge molt recomanable.

--Cambodja - Vietnam 2018--
(Montse i Rafel)

Mèxic ès un país de contrastos, des de'l sacrifici de gallines en una església Católica de San Juan de Chamula fins arribar a fer snorkel a la Isla de las Mujeres. Fantàstic i tot això amanit per una gran organització. Gràcies Claudi

--AMICS DE MÈXIC --
(Pepita, Yese, Toni i Gerard.- Juliol 2018)

Claudi, gràcies per aquest viatge espectacular. Entre l'Illa de Bali i Nusa Penida hem viscut per mar i per terra experiències inoblidables. No es tracta només de veure sinó també de sentir i aquest viatge ho ha cobert tot

--Mavi i Antonio--
(Bali - Juny 2018)

Ha estat un viatge magnific, molt ben organitzat, amb uns hotels molt bons. A mes amb l’ atencio personalitzada del Claudi que és un avantatge mes.

El recomano totalment.

--Mercè Guasch--
(Canada Gran Nature amb Niagara - Juny 2018)

Una autèntica gaudida, com més veus més vols gaudir de la ciutat que mai dorm. Si durant el dia és increïble a la nit s'enamora ... Una salutació i gràcies per tot Claudi.

--Manel i Maria Isabel--
(New York Juny 2018)

La nostra lluna de mel a Tailàndia va ser de 10 gràcies a Viatges Fent Camí. Organització i tracte impecables. Repetirem!

--Mireia i Marc--
(Tailàndia - Maig 2018)

Teniem clar que per Austràlia ho habia de fer una persona de confiança, Claudi, i no ens va decebre, va tenir cura de cada detall i inclùs ens va fer un itinerari que va ser la nostra guía. Un país molt gran i cal saber que visitar.

--Sònia i Jordi--
(Australia - Octubre 2017)

De les 3 illes de Hawaii: Oahú, la més turística amb bons trails. Kauai és increïble amb moltes activitats helicòpter, kayak, veient tortugues, dofins. I la Big Island, amb la visita al volcà i a les Mantes Ratlles. BRUTAL

--Irene i Pau--
(Hawaii - Agost 2017)

És un país molt car, però amb una lluminositat inusual. Glaceres a punta pala, paisatges d’una fantasia volcànica extraordinària, Cataractes amb un gran caudal d’aigua, una costa molt retallada plena de fiords. És un viatge per recordar.

--Pere Puig--
(Islàndia Agost 2017)

20 dies fantàstics per terres  Peruanes. Un país amb una varietat increible de paisatges I cultures.  Una excel.lent organització  tant prèvia com durant el recorregut. Aneu-hi!

--Leonor i Alfons--
(Perú - Agost 2017)

Programació
PÀGINES 1
Programació
Pàgines 1
SRI LANKA - LA PERLA DE L'ÍNDIC 18/3/2019

Sortida:   18/03/2019
Durada:   13 dies

Sortida en grup reduït màxim 15 persones, amb guia acompanyant des de Barcelona

Un país conegut com la llàgrima de l'Índia, que fins fa poc temps, no ha sigut inclosa a les rutes turístiques . Destaca per la seva gent amable, patrimoni històric cultural, camps de te, parcs naturals, uns increïbles paisatges naturals i platges. Tot aixó sorprèn molt  als visitants.

No t'ho perdis.


FIORDS I APLEC COPENHAGUEN - 19/4/19

Sortida:   19/04/2019
Durada:   10 dies

Aquest any l'Aplec Internacional es fa a finals del mes d'Abril.

Sortida cap als Fiords Noruecs per finalitzar a Copenhaguen amb l'Aplec Internacional.

Farem dos creuers pels fiords, anirem amb el tren panoràmic de Flam i assistirem a l'Aplec Internacional.

No t'ho perdis.


TERRES ALTES D'ESCÒCIA - 6/6/2019

Sortida:   06/06/2019
Durada:   8 dies

Viatge amb grup reduït amb guia acompanyant des de Barcelona.

A Escòcia es troben algunes de les zones verges més extenses d'Europa Occidental, amb innombrables paisatges solitaris, una natura espectacular i gents que són tot seny i hospitalitat.

No t'ho perdis.


ESSENCIES DE NAMÍBIA - 17/8/19

Sortida:   17/08/2019
Durada:   14 dies

Sortida amb grup reduït amb guia acompanyant.

Namíbia, un país desconegut però estable i diferent de l’Àfrica austral. Recorrent les seves rutes d'horitzons infinits i paisatges insòlits gaudirem d'una excitant sensació de llibertat sense límits.

El desert del Namib i els seus oceans de dunes vermelles (les més altes del planeta), les incessants onades de la salvatge costa atlàntica, la desfilada de fauna salvatge al Parc Nacional d'Etosha i la riquesa ètnica dels seus habitants són només alguns dels seus principals atractius. I cal gaudir-abans que el turisme de masses els descobreixi


ESSENCIA BALINESA - 6/09/2019

Sortida:   06/09/2019
Durada:   10 dies

Sortida de grup reduït amb guia acompanyant.

Bali és molt més que un lloc turístic, és pels que aprecien un recorregut de bellesa, natura exuberant, art, misteri i espiritualitat. On cada família té història, cada racó algun secret per explicar, una forma de vida, una religió marcada per ofrenes diàries, temples increïbles i amb construccions que caracteritzen la zona.

No t'ho perdis.

 


EL MILLOR DE XILE - 4/11/2019

Sortida:   04/11/2019
Durada:   13 dies

Sortida amb grup reduït amb guia acompanyant.
Xile conserva alguns dels paratges més verges del món; dunes, valls, volcans, glaceres... i l'illa de Pasqua en un dels llocs més aïllats de la Terra, dotada dels moais que emanen una vibració magnètica i misteriosa. No t'ho perdis.

 


Programació
Pàgines 1